Meeuw vast op dak van woning in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend is de beroepsbrandweer uit Middelburg uitgerukt voor een melding van een dier dat in de problemen zat in de Sarazijnstraat in Vlissingen.

De meeuw, die inmiddels drie dagen vast zat, krijste en kreeg daardoor de aandacht van een omwonende die hierna de dienbescherming belde. Op instructies van de dienrenbescherming belde de bewoonster later de brandweer.

- Advertentie -

De brandweer is met behulp van twee ladders op het dak gekomen weer de meeuw zich bevond. Brandweerlieden hebben de tegenstribbelende meeuw in een kist gestopt en weer naar beneden gebracht. Hierna pakte de dierenbescherming het beest over in een andere kist en nam het mee naar vermoedelijk een vogelopvang.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie maakt ruit kapot bij til-assistentie
Volgend artikelKNRM helpt visboot uit de problemen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.