Meeuw vast op dak van woning in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanochtend is de beroepsbrandweer uit Middelburg uitgerukt voor een melding van een dier dat in de problemen zat in de Sarazijnstraat in Vlissingen.

De meeuw, die inmiddels drie dagen vast zat, krijste en kreeg daardoor de aandacht van een omwonende die hierna de dienbescherming belde. Op instructies van de dienrenbescherming belde de bewoonster later de brandweer.

De brandweer is met behulp van twee ladders op het dak gekomen weer de meeuw zich bevond. Brandweerlieden hebben de tegenstribbelende meeuw in een kist gestopt en weer naar beneden gebracht. Hierna pakte de dierenbescherming het beest over in een andere kist en nam het mee naar vermoedelijk een vogelopvang.

Vorig artikelPolitie maakt ruit kapot bij til-assistentie
Volgend artikelKNRM helpt visboot uit de problemen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier