Man (21) aangehouden met nep vuurwapen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.00 uur bij het station in Vlissingen een 21-jarige Middelburger aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit.

Agenten reden die nacht over het Stationsplein, zij zagen een auto staan met een man er naast. De politieagenten spraken de 24-jarige man uit Arnemuiden aan en vroegen hem naar zijn aanwezigheid.

- Advertentie -

Even later arriveerde een tweede persoon, een 21-jarieg man uit Middelburg. Vanuit het station was hij naar de auto gelopen. De agenten vroegen ook hem waarom hij er was, echter vertelde hij een ander verhaal dan de 24-jarige man uit Arnemuiden.

Dit verdachte gedrag was voor de agenten reden om het tweetal aan verder onderzoek te onderwerpen. In de auto troffen de agenten een vuurwapen en een knuppel aan.

Beide wapens bleken van de 21-jarige man te zijn, die daarop is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Op het politiebureau bleek dat het vuurwapen nep was. De man heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zaterdagochtend verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelJongeman zwaargewond na val door dak van asbest
Volgend artikelBromfietser (20) gewond na aanrijding Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).