Beginnend bestuurder (24) twee keer betrapt op rijden onder invloed

VLISSINGEN – Een beginnend bestuurder is zaterdagmorgen op de Paul Krugerstraat in Vlissingen twee keer betrapt op het rijden onder invloed van teveel alcohol.

Agenten zagen rond 04.00 uur op de Paul Krugerstraat dat een bestuurder zijn auto op een asociale wijze met vier wielen op het trottoir parkeerde, zonder de motor uit te schakelen. Bij controle bleek dat ook de APK verlopen was. Toen agenten de bestuurder controleerden, ontstond het vermoeden dat de man teveel alcohol had gedronken. Tijdens een ademtest werd dat vermoeden versterkt. De man werd aangehouden en op het politiebureau in Vlissingen blies hij tijdens een uitgebreide ademanalyse 600 ug/l.

Het rijbewijs van de 24-jarige Vlissinger werd ingenomen, ook kreeg hij een rijverbod uitgereikt. Agenten waarschuwden hem meermaals en wezen hem op de consequenties van het plegen van een misdrijf als hij weer zou gaan rijden. De man zei namelijk tegen de agenten dat hij hoe dan ook zou blijven rijden.

Rond 05.00 uur zagen agenten op de Paul Krugerstraat dat dezelfde man met zijn auto met hoge snelheid en gedoofde lichten wegreed richting de Boterbloemstraat. Zij zetten de achtervolging in, waarna hij in de Boterbloemlaan aan de kant werd gezet. De man werd weer aangehouden en naar het politiebureau meegenomen. Daar moest hij weer een ademanalyse ondergaan. De uitslag van het onderzoek betrof 555 ug/l.

Tegen de beginnend bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt voor het twee keer rijden onder invloed van alcohol en het rijden terwijl het rijbewijs is ingevorderd. Ook krijgt hij een bekeuring voor de verlopen APK en het rijden tijdens het rijverbod.

Vorig artikelPolitie heeft drie nieuwe getuigen woningoverval Souburg
Volgend artikelDrie jongens op heterdaad aangehouden dankzij getuige
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier