Drie jongens op heterdaad aangehouden dankzij getuige

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmorgen zijn op de Zuidbeekseweg in Vlissingen drie jongens aangehouden nadat ze een poging hebben gedaan om in te breken in een woning aan de Wilhelmina Druckerlaan.

Rond 02:00 uur kreeg de politie een melding binnen dat een getuige drie jongens had gezien die mogelijk aan het inbreken waren. De getuige zag dat de jongens wegrenden richting de Zuidbeekseweg en gaf het signalement door aan de politie.

- Advertentie -

Een politie-eenheid spoedde zich richting de Zuidbeekseweg en de agenten zagen daar drie jongens lopen die aan het signalement voldeden. Deze jongens zijn vervolgens aangehouden. Het gaat om twee 15-jarige jongens uit Vlissingen en een 16-jarige jongen uit Oost-Souburg. De spullen, die de jongens bij zich hadden zijn in beslag genomen. De drie jongens werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex in Torentijd gebracht. Waar ze zijn ingesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelBeginnend bestuurder (24) twee keer betrapt op rijden onder invloed
Volgend artikelFietser neemt automobilist onder vuur
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).