Flinke schade bij ongeval Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval op de kruising Paul Krugerstraat met de Singel in Vlissingen.

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur. Een jongeman verleende op de Paul Krugerstraat geen voorrang aan een bejaarde vrouw in een personenauto.

- Advertentie -

De vrouw reed vervolgens met haar auto over een een driehoekig betonblok en kwam tot stilstand tegen een metalen paal. Deze paal stond aan de rand van een veldje op de Singel. Een ambulancemedewerker heeft beide bestuurders onderzocht. Na onderzoek bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft beide voertuigen weggesleept. Later is de gemeente Vlissingen langs gekomen om de metalen paal op te ruimen.

- Advertentie -
Vorig artikelZes tips over overval na uitzending Opsporing Verzocht
Volgend artikelPolitie: Elf tips na uitzending Opsporing Verzocht overval woning Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.