Politie: Elf tips na uitzending Opsporing Verzocht overval woning Souburg

OOST-SOUBURG – De politie heeft in totaal elf tips gekregen na de uitzending en de herhaling van Opsporing Verzocht over de woningoverval aan de Schroeweg op 16 oktober jl.

De meeste tips gingen over de Honda Civic en over de schoenen van een dader. De politie bedankt de kijkers voor het meedenken over het oplossen van deze brute overval. De recherche gaat de tips onderzoeken.

Kunt u de politie nog meer informatie geven met betrekking tot deze woningoverval? Neem dan contact op met de politie via de tiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan M. via 0800-7000.

Zie ook:

  •  Zes tips over overval na uitzending Opsporing Verzocht (4 oktober 2015)
Vorig artikelFlinke schade bij ongeval Vlissingen
Volgend artikelMan (33) overvallen in eigen woning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier