Man (33) overvallen in eigen woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisterenmiddag hebben twee onbekenden een man overvallen in zijn woning aan de Palingstraat. Zij eisten geld en sieraden.

Rond 17.45 uur wordt er bij de woning aan de deur gebeld. Als de 33-jarige bewoner opendoet wordt hij direct overlopen door twee mannen. Onder bedreiging van een wapen wordt hij naar de woonkamer gedirigeerd. De mannen eisten geld. Als de bewoner hieraan niet kan voldoen worden hem enkele persoonlijke sieraden afgenomen. Met deze buit verlaten de mannen de woning.

- Advertentie -

Dader één is ongeveer 1.80 m en heeft een normaal postuur. De man heeft een licht getinte huid (Antilliaans uiterlijk), kort opgeschoren zwart haar (zijkant tot op de huid, bovenkant iets langer). Hij draagt tijdens de overval een zwarte gewatteerde jas tot zijn knieën met daaronder een spijkerbroek en leren schoenen. Zij leeftijd wordt geschat op 28 jaar.

Dader twee is ongeveer 1.90 m met een normaal postuur. Ook deze man heeft een licht getinte huid (Antilliaans uiterlijk) en kort opgeschoren haar. Hij draagt tijdens de overval een zwarte jas met daaronder een spijkerbroek en donkere schoenen. Zijn leeftijd wordt eveneens geschat op 28 jaar.

De recherche doet onderzoek naar deze woningoverval en is op zoek naar getuigen. Vandaag wordt onder meer een buurtonderzoek gehouden. Hebt u gisterenmiddag tussen 17.30 en 18.45 uur iets bijzonders gezien in de Palingstraat of in de directe omgeving wat mogelijk te maken heeft met deze overval? Of weet u aan de hand van de signalementen wie de daders zijn of waar zijn zich bevinden? Deel dan uw informatie dan via 0900 8844. Liever anoniem? Bel dan 0800 7000.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie: Elf tips na uitzending Opsporing Verzocht overval woning Souburg
Volgend artikelWeer munitie ontploft op weiland bij Bachlaan
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.