Brandweer rukt uit voor smeulende sigarettenpeuken

© 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer is aan het einde van de middag met twee voertuigen uitgerukt voor smeulende sigarettenpeuken in een putje bij de Stationsrestauratie in Vlissingen.

Om iets voor 17.00 uur werden een tankautospuit van de brandweer uit Oost-Souburg en een hoogwerker van de brandweer uit Vlissingen gealarmeerd voor een binnenbrand bij de Stationsrestauratie aan het Stationsplein in Vlissingen.

Medewerkers van het restaurant merkten rookontwikkeling naast de bar in het etablissement. Brandweermannen hebben de keuken en naastgelegen ruimtes langdurig doorzocht.

Uiteindelijk bleek de rook afkomstig te zijn uit een putje in de buurt het restaurant op NS perron. De brandweer heeft het putje geleegd, er is niets geblust.

Vorig artikelAuto-inbreker aangehouden door alerte getuigen
Volgend artikelZeven inbraken in woningen in Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier