Man zwaargewond na arbeidsongeval Ritthem

RITTHEM – Een 42-jarige Vlissinger is gisteravond zwaargewond geraakt nadat hij in een schip was gevallen. Het schip lag afgemeerd aan een dok aan de Ritthemsestraat in Ritthem.

Het incident gebeurde rond 23.20 uur bij de scheepsbouw aan de Ritthemsestraat in Ritthem. Volgens een woordvoerder van de politie is de man van enkele meters hoog naar beneden gevallen.

Toen brandweer, ambulance en politie aan boord gingen van het schip troffen zij de man diep in het schip aan. Op dat moment was de man bij kennis.

Brandweerlieden hebben de man van het schip getild en met een lift aan wal gekregen. Ook een traumahelikopter is ter plaatse gekomen met een arts. De man is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie heeft de arbeidsinspectie in kennis gesteld, zij stellen een onderzoek in om de ware toedracht van het arbeidsongeval te achterhalen.

Vorig artikelPolitie doet invallen in verband met groot onderzoek woninginbraken
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor vuurpijl in woning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier