Brandweer rukt uit voor vuurpijl in woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is er vermoedelijk een vuurpijl in een woning geschoten. Dit gebeurde aan de Wijenburg in Vlissingen.

Om 22.37 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Wijenburg in Vlissingen. Twee voertuigen en diverse politie-eenheden gingen onder prioriteit 1 ter plaatse.

- Advertentie -

Er bleek een vuurpijl gericht in een woning te zijn geschoten. De daders zouden een ruit hebben kapot gemaakt, vervolgens hebben zij de vuurpijl hier door naar binnen geschoten. Getuigen zagen twee mannen wegrijden in een grijze Opel Astra. De politie heeft enkele sporen veiliggesteld en getuigen gehoord. Mocht u meer informatie hebben, neem dan contact op met de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelMan zwaargewond na arbeidsongeval Ritthem
Volgend artikelHulpdiensten rukken groots uit voor incident in woning
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.