Brandweer rukt uit voor vuurpijl in woning

© Foto: Frans Bosscha

VLISSINGEN – Vanavond is er vermoedelijk een vuurpijl in een woning geschoten. Dit gebeurde aan de Wijenburg in Vlissingen.

Om 22.37 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Wijenburg in Vlissingen. Twee voertuigen en diverse politie-eenheden gingen onder prioriteit 1 ter plaatse.

Er bleek een vuurpijl gericht in een woning te zijn geschoten. De daders zouden een ruit hebben kapot gemaakt, vervolgens hebben zij de vuurpijl hier door naar binnen geschoten. Getuigen zagen twee mannen wegrijden in een grijze Opel Astra. De politie heeft enkele sporen veiliggesteld en getuigen gehoord. Mocht u meer informatie hebben, neem dan contact op met de politie.

Vorig artikelMan zwaargewond na arbeidsongeval Ritthem
Volgend artikelHulpdiensten rukken groots uit voor incident in woning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier