Hulpdiensten rukken groots uit voor incident in woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Omstreeks 23.10 uur zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een incident in een woning in Westerzicht.

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren werden alle ingangen van de woning gecontroleerd. De poort aan de achterzijde van de woning werd door de brandweer met grof geweld opengebroken. De voordeur van de woning werd iets later opengebroken.

- Advertentie -

Toen de brandweer het pand betrad, kwam er een enorme gaslucht naar buiten. De politie verzocht omstanders weg te gaan en sloot de straat af. Enkele buren werden uit hun huizen gehaald. Nadat de woning was geventileerd was het gevaar geweken en kon iedereen terug.

In de woning werd niemand aangetroffen. De politie doet op dit moment nog onderzoek in de woning. Wat er precies aan de hand was is nog onbekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor vuurpijl in woning
Volgend artikelMelding binnenbrand door rokende kachelpijp
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.