Hulpdiensten rukken groots uit voor incident in woning

© Foto: Frans Bosscha

VLISSINGEN – Omstreeks 23.10 uur zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een incident in een woning in Westerzicht.

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren werden alle ingangen van de woning gecontroleerd. De poort aan de achterzijde van de woning werd door de brandweer met grof geweld opengebroken. De voordeur van de woning werd iets later opengebroken.

Toen de brandweer het pand betrad, kwam er een enorme gaslucht naar buiten. De politie verzocht omstanders weg te gaan en sloot de straat af. Enkele buren werden uit hun huizen gehaald. Nadat de woning was geventileerd was het gevaar geweken en kon iedereen terug.

In de woning werd niemand aangetroffen. De politie doet op dit moment nog onderzoek in de woning. Wat er precies aan de hand was is nog onbekend.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor vuurpijl in woning
Volgend artikelMelding binnenbrand door rokende kachelpijp
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier