Vlissingse (43) licht man met beperking op

VLISSINGEN – Woensdagmorgen om ongeveer 06.00 uur is een 43-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden door de politie op verdenking van oplichting.

Een 29-jarige man deed op 30 oktober 2015 bij de politie in Goes aangifte van de oplichting. Hij is verstandelijk beperkt en de vrouw had hem een paar weken voor die tijd op slinkse wijze bewogen tot het afsluiten van een telefoon abonnement.

Zij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij een verklaring af moet leggen. Tegen haar zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Vorig artikelBedelende Middelburger (41) aangehouden
Volgend artikelKeukenbrand in flatwoning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier