Keukenbrand in flatwoning Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er in een woning aan de Troelstraweg in Vlissingen een keukenbrand gewoed

Om 02.37 uur werd de brandweer van Vlissingen met spoed opgeroepen voor een keukenbrand in Vlissingen. Twee brandweervoertuigen, drie ambulances en verschillende politieauto’s rukten uit om hulp te verlenen. Omdat de hele flat vol rook stond besloot de politie het gehele portiek te evacueren. Iedereen werd naar buiten gestuurd.

- Advertentie -

De ambulanceteams hebben verschillende mensen onderzocht waaronder een baby. Een politieagent heeft de baby naar de huisartsenpost gebracht, na onderzoek bleek dat het slachtoffertje geen letsel had opgelopen

Volgens getuigen waren de bewoners vergeten de netspanning van de frituurpan af te halen, vermoedelijk is dit de oorzaak van de brand. De twee honden zijn door een kennis thuis opgevangen.

Om 04.30 uur was de portiekflat aan de Troelstraweg geventileerd, de brandweer kon terugkeren.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingse (43) licht man met beperking op
Volgend artikelTijdelijk andere hoogwerker voor brandweer Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.