Keukenbrand in flatwoning Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er in een woning aan de Troelstraweg in Vlissingen een keukenbrand gewoed

Om 02.37 uur werd de brandweer van Vlissingen met spoed opgeroepen voor een keukenbrand in Vlissingen. Twee brandweervoertuigen, drie ambulances en verschillende politieauto’s rukten uit om hulp te verlenen. Omdat de hele flat vol rook stond besloot de politie het gehele portiek te evacueren. Iedereen werd naar buiten gestuurd.

De ambulanceteams hebben verschillende mensen onderzocht waaronder een baby. Een politieagent heeft de baby naar de huisartsenpost gebracht, na onderzoek bleek dat het slachtoffertje geen letsel had opgelopen

Volgens getuigen waren de bewoners vergeten de netspanning van de frituurpan af te halen, vermoedelijk is dit de oorzaak van de brand. De twee honden zijn door een kennis thuis opgevangen.

Om 04.30 uur was de portiekflat aan de Troelstraweg geventileerd, de brandweer kon terugkeren.

Vorig artikelVlissingse (43) licht man met beperking op
Volgend artikelTijdelijk andere hoogwerker voor brandweer Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier