Politie controleert 40 bestuurders in Vlissingen

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie op de Koningsweg een controle gehouden. 40 bestuurders werden gecontroleerd.

Tussen 02.30 en 03.00 uur werden er op de Koningsweg 40 bestuurders gecontroleerd en gelijktijdig op de Willem Ruysstraat werden 25 blaastesten afgenomen. Dit terwijl het Foute Kerstfeest in de Timmerfabriek in Vlissingen ten einde liep.

Een 33-jarige man uit Oost-Souburg blies 225 ug/l. Omdat dit op het randje was kreeg hij volgens de voorschriften geen proces-verbaal. De Souburger kreeg echter wel een rijverbod van een uur. Deze constatering wordt wel in het politiesysteem vastgelegd.

Vorig artikelDronken man zonder scooter verlichting liegt over identiteit
Volgend artikelFlinke rookontwikkeling door containerbrand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier