Vrouw (50) vermist uit Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 50-jarige vrouw is vermist uit Vlissingen dat meldt de politie via Burgernet. Via Burgernet is een oproep gedaan met het signalement van de vrouw.

Het gaat om de 50-jarige Connie Elve. Volgens de politie is Connie ongeveer 1.65 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft rood haar en draagt een groene glimmende winterjas en een spijkerbroek. Ook heeft ze een trouwring en een ovalen ring samen met een horloge aan.

Ook meldt de politie dat de Connie Elve op een zwarte opoefiets met een rieten mand rijdt. Mensen met tips kunnen bellen met 0900-8844.

Zie ook:

Vorig artikelGewonde bij ongeval Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelVermiste vrouw (50) weer terecht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier