Hulpdiensten opnieuw op zoek naar vermiste

- Advertentie -

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn zondagochtend opnieuw aan het zoeken bij de kanovijver in Vlissingen naar de sinds woensdag vermiste man.

Donderdagavond werd er in het Nollebos en omgeving een zoekactie opgestart omdat er sinds woensdag een meerderjarige man vermist was. Zijn spullen werden in het bos vlak bij de kanovijver gevonden.

- Advertentie -

Vrijdagochtend startte de brandweer met doorzoeken van de vijver met sonarapparatuur. Op de beelden zag de brandweer ‘iets’ dat leek op een lichaam. Later in de middag zijn onderzoekers van het Team Onderwater Zoeken gestart met het zoeken op die plaats, zij troffen niets aan.

De brandweer werd vandaag rond 09.13 uur opnieuw opgeroepen om ter plaatse te komen met een bootje. Speciale speurhonden zijn ook ingezet, deze honden kunnen lichamen opsporen met hun reukvermogen.

De honden varen mee op het bootje en worden rond gevaren in de kanovijver. Een van de honden is, op de plaats waar vrijdag ook iets op de sonarbeelden te zien was, in het water gesprongen. Dit zou er op kunnen duiden dat de hond een lichaam heeft geroken. Later sloeg een tweede hond aan op precies dezelfde plek als waar de eerste hond aansloeg en waar vrijdag op sonarbeelden ‘iets’ te zien was. Het is tot nu toe onduidelijk waar de man is.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelTaxichauffeur aangehouden wegens poging zware mishandeling
Volgend artikelFietser gewond na aanrijding met auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.