Fietser gewond na aanrijding met auto

© Foto: Frans Bosscha

VLISSINGEN – Een fietser is vanmiddag gewond geraakt nadat deze in botsing kwam met een auto. De fietser is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De aanrijding vond plaats op de kruising Burgemeester van Woelderenlaan met de Zwanenburgseweg in Vlissingen. Een ambulanceteam kwam met spoed ter plaatse en heeft de gewonde behandeld en vervoerd naar een ziekenhuis.

Het letsel wat de fietser had opgelopen leek in eerste instantie mee te vallen. Het slachtoffer is uiteindelijk toch met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Tijdens het ongeval werd het verkeer omgeleid.

Vorig artikelHulpdiensten opnieuw op zoek naar vermiste
Volgend artikelMan achtervolgt ex-vriendin, politie zoekt getuigen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier