Bromfietser gewond na aanrijding met auto

De situatie kort na de aanrijding © Foto: Cornelis van der Jagt

VLISSINGEN – Gisteravond om iets na 19.00 uur raakte op de President Rooseveltlaan in Vlissingen ter hoogte van Shell Roosevelt een bromfietser gewond.

De aanrijding gebeurde op de President Rooseveltlaan met de afslag voor het benzinestation Shell Roosevelt. De gewonde bromfietser is opgevangen in het benzinestation tot het ambulanceteam ter plekke was.

Aan het ambulancepersoneel verklaarde de bromfietser last van zijn buik te hebben. De man is uiteindelijk zonder spoed meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. De politie heeft verklaringen van omstanders opgenomen.

Het ongeval gebeurde vermoedelijk omdat de automobilist de bromfietser over het hoofd zag.

Vorig artikel24-jarige Vlissinger aangehouden voor opzettelijke aanrijding
Volgend artikelPolitie arresteert drie personen na vijf huiszoekingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier