Politie arresteert drie personen na vijf huiszoekingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Maandag 29 februari en dinsdag 1 maart heeft de recherche in vijf verschillende woningen in Vlissingen, Middelburg, Breda, Roosendaal en Eindhoven huiszoekingen gedaan. Deze actie komt voort uit een groot strafrechtelijk onderzoek naar hennepteelt. Drie verdachten zijn inmiddels aangehouden.

Dinsdagochtend zijn een 31-jarige vrouw uit Eindhoven en een 28-jarige man uit Middelburg ingerekend. Donderdag 25 februari is in hetzelfde onderzoek al een al een 48-jarige man uit Breda gearresteerd. De recherche denkt dat deze personen deelnemers zijn van een criminele organisatie die zich volop bezighoudt met grootschalige hennepteelt.

Na enkele aanhoudingen vorig jaar in een ander strafrechtelijk drugsonderzoek kreeg de recherche deze verdachten in het vizier. Het onderzoek is nog niet afgerond en meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Deze verdachten worden aan het eind van de week voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dan valt het besluit of zij nog langer vastgehouden mogen worden.

Vorig artikelBromfietser gewond na aanrijding met auto
Volgend artikelPolitie verspreidt foto vermiste Vlissinger
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier