Politie arresteert drie personen na vijf huiszoekingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Maandag 29 februari en dinsdag 1 maart heeft de recherche in vijf verschillende woningen in Vlissingen, Middelburg, Breda, Roosendaal en Eindhoven huiszoekingen gedaan. Deze actie komt voort uit een groot strafrechtelijk onderzoek naar hennepteelt. Drie verdachten zijn inmiddels aangehouden.

Dinsdagochtend zijn een 31-jarige vrouw uit Eindhoven en een 28-jarige man uit Middelburg ingerekend. Donderdag 25 februari is in hetzelfde onderzoek al een al een 48-jarige man uit Breda gearresteerd. De recherche denkt dat deze personen deelnemers zijn van een criminele organisatie die zich volop bezighoudt met grootschalige hennepteelt.

Na enkele aanhoudingen vorig jaar in een ander strafrechtelijk drugsonderzoek kreeg de recherche deze verdachten in het vizier. Het onderzoek is nog niet afgerond en meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Deze verdachten worden aan het eind van de week voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dan valt het besluit of zij nog langer vastgehouden mogen worden.

Vorig artikelBromfietser gewond na aanrijding met auto
Volgend artikelPolitie verspreidt foto vermiste Vlissinger
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier