Politie verspreidt foto vermiste Vlissinger

De vermiste Robert Ziga © Foto: Politie Zeeland / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Dinsdagavond heeft de politie een foto vrijgegeven van de man die sinds vorige week donderdag als vermist is opgegeven.

De 32-jarige Vlissinger Robert Ziga werd woensdagnacht voor het laatst gezien en werd donderdagavond als vermist opgegeven. Meteen werd er een zoekactie gestart maar de man is tot nu toe spoorloos.

- ADVERTENTIE -

Hij droeg een zwarte joggingbroek, blauwe Adidas-schoenen en een grijze trui. Hij heeft een lang litteken op zijn linkerarm en diverse tatoeages. Hij is ongeveer 1,80 meter lang en heeft kort stekelig haar.

Vorige week werd donderdagavond al met een helikopter, een politieboot en een terreinvoertuig van de politie gezocht in het Nollebos. Bij deze zoekactie werd kleding van de man in het bos gevonden.

Vrijdag heeft de brandweer ’s morgens met sonar gezocht, de politie heeft in de middag een tevergeefse poging gedaan met dreghaken. Zondag heeft de brandweer samen met Reddingshonden Werkgroep Zeeland (RHWZ) op het water gezocht. Toen gaven twee honden aan dat er een lichaam in het water zou liggen op de plek waar eerder met de sonar ook al een object werd gezien. Ook maandag heeft de politie gedregd, dit leverde geen resultaat op.

Vandaag zou de politie verder zoeken met sonar en duikers maar dat is niet door gegaan in verband met de weersomstandigheden. Morgen zal, indien het weer het toelaat, weer gfezocht worden in de kanovijver en omgeving.

Zie ook:

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier