Scootmobiel aangereden, bestuurder gewond

© Foto: Cornelis van der Jagt

VLISSINGEN – Vanmiddag is op de Aagje Dekenstraat met de Badhuisstraat in Vlissingen een scootmobiel aangereden. De bestuurder van de scootmobiel raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur op het zebrapad nabij het Betje Wolffplein in Vlissingen. De scootmobiel werd aangereden door een personenauto. Vermoedelijk zag de bestuurder de scootmobiel te laat met een botsing als gevolg.

De bestuurder van de scootmobiel is door politie- en ambulancepersoneel opgevangen. Later is de persoon met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scootmobiel raakten licht beschadigd, de politie heeft verklaringen van betrokkenen opgenomen.

Vorig artikelZwemtrainer die meisjes fotografeerde aangehouden
Volgend artikelBelastingdienst, douane en politie houden controles Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier