Scootmobiel aangereden, bestuurder gewond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is op de Aagje Dekenstraat met de Badhuisstraat in Vlissingen een scootmobiel aangereden. De bestuurder van de scootmobiel raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur op het zebrapad nabij het Betje Wolffplein in Vlissingen. De scootmobiel werd aangereden door een personenauto. Vermoedelijk zag de bestuurder de scootmobiel te laat met een botsing als gevolg.

- Advertentie -

De bestuurder van de scootmobiel is door politie- en ambulancepersoneel opgevangen. Later is de persoon met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scootmobiel raakten licht beschadigd, de politie heeft verklaringen van betrokkenen opgenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelZwemtrainer die meisjes fotografeerde aangehouden
Volgend artikelBelastingdienst, douane en politie houden controles Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.