Felle brand op balkon van Vlissingse woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van zaterdag op zondag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een brand op een balkon aan een woning in de binnenstad van Vlissingen.

Rond 01.50 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een buitenbrand in Vlissingen. Al snel bleek er iets op een balkon te branden waarop een hoogwerker werd gealarmeerd. Niet veel later bleek dat er overslag was geweest van het balkon naar aangrenzende woning waarop is opgeschaald naar middelbrand en een tweede blusvoertuig werd gealarmeerd.

- Advertentie -

Binnen enkele minuten waren de brandweerlieden ter plaatse en hebben meteen de brand bestreden. Om 02.20 uur werd het sein brand meester gegeven waarna de brandweer nog even heeft geventileerd.

Na ruim een uur kon de brandweer terug naar de post en bewoners terug naar binnen. Wat er heeft gebrand en hoe de brand is ontstaan is onbekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer hijst patiënt uit appartement
Volgend artikelJongeman beroofd, geschopt en geslagen.
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).