Auto’s botsen op kruising Bossenburghweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond rond 19.42 uur heeft er op het kruispunt met de Rosenburglaan en de Bossenburghweg in Vlissingen een ongeval plaatsgevonden.

Twee auto’s waren op elkaar gebotst. In eerste instantie werd de brandweer gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een voertuigbrand. Later werd echter bekend dat het een botsing betrof.

- Advertentie -

De politie heeft het verkeer ter plekke omgeleid, brandweermannen hebben het wegdek gereinigd. Een bergingsbedrijf heeft de twee personenauto’s geborgen.

De botsing ontstond vermoedelijk doordat een van de twee bestuurders door rood reed. Bij de botsing raakte niemand gewond. Beide auto’s raakten flink beschadigd.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw loopt hoofdwond op na val van trap
Volgend artikelKNMI: Code geel vanwege onweersbuien
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

2 REACTIES

  1. Rij meerdere keren per dag over deze kruising. Herhaaldelijk rijden hier mensen door rood, meestal op de doorgaande weg. Stoplicht springt bijna direct op groen, dus erg gevaarlijk. Er steken hier ook veel fietsers (kinderen) over. Je moet er toch niet aan denken … ;-)
    Van mij mogen ze een flitspaal neerzetten aan beide kanten.

Reacties zijn gesloten.