Auto’s botsen op kruising Bossenburghweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Gisteravond rond 19.42 uur heeft er op het kruispunt met de Rosenburglaan en de Bossenburghweg in Vlissingen een ongeval plaatsgevonden.

Twee auto’s waren op elkaar gebotst. In eerste instantie werd de brandweer gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een voertuigbrand. Later werd echter bekend dat het een botsing betrof.

De politie heeft het verkeer ter plekke omgeleid, brandweermannen hebben het wegdek gereinigd. Een bergingsbedrijf heeft de twee personenauto’s geborgen.

De botsing ontstond vermoedelijk doordat een van de twee bestuurders door rood reed. Bij de botsing raakte niemand gewond. Beide auto’s raakten flink beschadigd.

Vorig artikelVrouw loopt hoofdwond op na val van trap
Volgend artikelKNMI: Code geel vanwege onweersbuien
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

2 REACTIES

  1. Rij meerdere keren per dag over deze kruising. Herhaaldelijk rijden hier mensen door rood, meestal op de doorgaande weg. Stoplicht springt bijna direct op groen, dus erg gevaarlijk. Er steken hier ook veel fietsers (kinderen) over. Je moet er toch niet aan denken … 😉
    Van mij mogen ze een flitspaal neerzetten aan beide kanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier