Auto rijdt lantaarnpaal omver in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag zijn twee personenauto’s beschadigd geraakt door een ongeval. Eén persoon raakte gewond.

Omstreeks 17.20 uur gebeurde het ongeval op de Burgemeester van Woelderenlaan nabij de rotonde met de Sloeweg in Vlissingen. Eén van de twee voertuigen reed een lantaarnpaal omver en kwam in botsing met een ander voertuig.

- ADVERTENTIE -

Vermoedelijk is één van de betrokken tijdens het rijden onwel geworden. Een ter plekke gekomen ambulanceteam heeft het slachtoffer nagekeken en meegenomen. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf heeft een van de auto’s geborgen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier