Auto rijdt lantaarnpaal omver in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag zijn twee personenauto’s beschadigd geraakt door een ongeval. Eén persoon raakte gewond.

Omstreeks 17.20 uur gebeurde het ongeval op de Burgemeester van Woelderenlaan nabij de rotonde met de Sloeweg in Vlissingen. Eén van de twee voertuigen reed een lantaarnpaal omver en kwam in botsing met een ander voertuig.

Vermoedelijk is één van de betrokken tijdens het rijden onwel geworden. Een ter plekke gekomen ambulanceteam heeft het slachtoffer nagekeken en meegenomen. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf heeft een van de auto’s geborgen.

Vorig artikelMarine en EOD oefenen in Kanovijver Vlissingen
Volgend artikelVerboden wapens en XTC-pil in auto Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier