Meisje en man lichtgewond na ongeval op Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt

VLISSINGEN – Vanavond zijn op de Sloeweg ter hoogte van de kruising Weyevlietweg in Vlissingen een man en een meisje lichtgewond geraakt door een ongeval.

Een personenauto met Duits kenteken die op de Weyevlietweg reed kwam in botsing op de kruising met een motor die vanaf de Sloebrug aan kwam rijden. De bestuurder van de motor en een meisje dat achterop zat raakten lichtgewond.

De bestuurder van de motor en het meisje dat achterop zat zijn door het ambulancepersoneel nagezien, het letsel bleek gering. Geen een van beiden moest mee naar het ziekenhuis.

Beide rijtuigen raakten door het ongeval flink beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft zowel de motor als de auto geborgen. De weg is daarna nog gereinigd omdat er oliesporen zichtbaar waren.

 

Vorig artikelFietsster gewond na val op Boulevard De Ruyter Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt vrouwelijk slachtoffer van beroving
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier