Meisje en man lichtgewond na ongeval op Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond zijn op de Sloeweg ter hoogte van de kruising Weyevlietweg in Vlissingen een man en een meisje lichtgewond geraakt door een ongeval.

Een personenauto met Duits kenteken die op de Weyevlietweg reed kwam in botsing op de kruising met een motor die vanaf de Sloebrug aan kwam rijden. De bestuurder van de motor en een meisje dat achterop zat raakten lichtgewond.

- Advertentie -

De bestuurder van de motor en het meisje dat achterop zat zijn door het ambulancepersoneel nagezien, het letsel bleek gering. Geen een van beiden moest mee naar het ziekenhuis.

Beide rijtuigen raakten door het ongeval flink beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft zowel de motor als de auto geborgen. De weg is daarna nog gereinigd omdat er oliesporen zichtbaar waren.

 

- Advertentie -
Vorig artikelFietsster gewond na val op Boulevard De Ruyter Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt vrouwelijk slachtoffer van beroving
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.