Vermiste jongen in Vlissingen weer terecht

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De 10-jarige jongen die sinds gister werd vermist is aangetroffen, dit meldt de politie via Twitter.

Het jongetje werd sinds gisteren vermist in de omgeving van de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen. Via Burgernet werd zijn signalement verspreid. Burgernet bereikte zo’n 1864 deelnemers met het vermiste bericht.

Volgens de politie heeft hij zichzelf gisteravond al gemeld. Hij was bij een vriendje aan het spelen.

Zie ook:

Vorig artikelJongen vermist Vlissingen
Volgend artikelPersoon per helikopter van schip gehaald
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier