KNMI: Pas op, 50 millimeter regen binnen 24 uur

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het KNMI heeft voor vanavond, vannacht en morgen code geel afgegeven in verband met de vele regenval in onder andere de provincie Zeeland.

Volgens het KNMI kan er in sommige gebieden meer dan 50 millimeter regen vallen binnen 24 uur. Morgen later op de dag wordt het geleidelijk op steeds meer plaatsen droog.

- Advertentie -

Volgens het instituut is de kans op overlast groot door buien en de vele regenval. “Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Volg weerberichten en waarschuwingen”, aldus het KNMI.

De waarschuwing is vanaf vanavond 20.00 uur tot maandag 17.00 uur geldig. In de loop van de dag nemen de buien af en zal het geleidelijk aan droog worden.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie vindt scooter in woning, eigenaar gezocht
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor loze melding ziekenhuis
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.