Scooter bleek gestolen in Goes, eigenaar meldt zich

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op het politiebureau in Vlissingen heeft de eigenaar van een gestolen scooter zich vandaag gemeld, laat de politie weten op haar Facebook-pagina.

“Het blijkt dat de motorscooter in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 mei is weggenomen in Goes. Hiervan is dan ook aangifte gedaan door de eigenaar nadat hij vandaag zijn motorscooter herkende op het bureau in Vlissingen”, aldus de politie.

- Advertentie -

De politie plaatste eerder deze week een oproep op Facebook. Er werd gezocht naar de eigenaar van de scooter omdat het voertuig zonder kentekenplaten was aangetroffen in een woning.

De politie spreekt van een prachtig resultaat. Ook bedankt de politie alle mensen die het bericht hebben gedeeld of geliked.

Zie ook:  

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw valt van paard, traumahelikopter naar Dishoek
Volgend artikelVrouw werd van paard gelanceerd en raakte zwaargewond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.