Vrouw werd van paard gelanceerd en raakte zwaargewond

- Advertentie -

DISHOEK – De vrouw die gisteravond zwaargewond raakte nadat zij van haar paard was gevallen werd gelanceerd omdat haar paard vast zat in het zand, dit laat de politie weten.

Vermoedelijk reed de 46-jarige ruiter uit Vlissingen rond 19.15 uur in galop over het strandgedeelte tussen de strandtenten Kaapduin en Vloed toen haar paard plots tot voorbij de enkels vast kwam te zitten in drijfzand.

- Advertentie -

Door die abrupte stop werd de vrouw gelanceerd. Ook hulpverleners die ter plaatse kwamen hadden de grootste moeite om niet vast te komen zitten in de modder.

Het paard werd door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer werd met vermoedelijk inwendig letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelScooter bleek gestolen in Goes, eigenaar meldt zich
Volgend artikelMan die inreed op motoragent aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.