Scooter bleek gestolen in Goes, eigenaar meldt zich

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Op het politiebureau in Vlissingen heeft de eigenaar van een gestolen scooter zich vandaag gemeld, laat de politie weten op haar Facebook-pagina.

“Het blijkt dat de motorscooter in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 mei is weggenomen in Goes. Hiervan is dan ook aangifte gedaan door de eigenaar nadat hij vandaag zijn motorscooter herkende op het bureau in Vlissingen”, aldus de politie.

De politie plaatste eerder deze week een oproep op Facebook. Er werd gezocht naar de eigenaar van de scooter omdat het voertuig zonder kentekenplaten was aangetroffen in een woning.

De politie spreekt van een prachtig resultaat. Ook bedankt de politie alle mensen die het bericht hebben gedeeld of geliked.

Zie ook:  

Vorig artikelVrouw valt van paard, traumahelikopter naar Dishoek
Volgend artikelVrouw werd van paard gelanceerd en raakte zwaargewond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier