Autorijder raakt verkeersbord

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een bestuurder van een personenwagen heeft gistermiddag waarschijnlijk een verkeersbord geraakt op de Ritthemseweg in Oost-Souburg.

De chauffeur wilde daarna wegrijden, maar achter hem bevond zich toevallig een politiebus. Die claxonneerde en parkeerde naast de wagen. De politie bekeek de schade en besloot de bestuurder te helpen, hij kon uiteindelijk zijn weg vervolgen.

- Advertentie -

Het verkeer ondervond rond half zes de nodige hinder.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt groots uit voor keukenbrand Oost-Souburg
Volgend artikelVader aangehouden van kraker Edisonweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).