Geen drones in de lucht tijdens Rescue Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De organisatie van Rescue Vlissingen gaat hard optreden tegen drones die tijdens Rescue Vlissingen in de omgeving van de Boulevard vliegen.

Volgens de organisator Maarten Janssens is het heel gevaarlijk om tijdens dit evenement met je drone te gaan vliegen in de omgeving van de Boulevard omdat er tijdens het evenement verschillende luchtshows worden gegeven met helikopters en vliegtuigen.

- Advertentie -

Volgens de organisatie zullen de demonstraties met helikopters en vliegtuigen direct worden stilgelegd als er een drone wordt gezien.

Het zou niet de eerste keer zijn dat drones voor problemen zorgen, ook bij Schiphol zijn drones vaker de oorzaak van problemen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie doet onderzoek na vondst stoffelijk overschot
Volgend artikelNieuwe ambulance in dienst in Zeeland
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.