Verschillende auto-inbraken in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Zaterdagmorgen vroeg kreeg de politiemeldkamer rond 2.15 uur enkele meldingen van auto-inbraken in de Henri Dunantstraat en de Gouwestraat.

Niet alleen zaterdagmorgen maar ook zondagmorgen vroeg gebeurde dit rond 3.30 uur nogmaals. Dit keer in een auto aan de Vesting in Oost-Souburg.

- Advertentie -

Agenten die naar dit adres reden, zagen dat in een auto in de Hunzestraat ook was ingebroken. Het lijkt er op dat de daders onder andere interesse hebben in navigatiesystemen.

De politie stelt een onderzoek in naar deze auto-inbraken en is op zoek naar de dader(s). Bent u ook slachtoffer van een auto-inbraak?

Weet u meer over de auto-inbraken of heb u informatie over de dader(s)? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelVandalen stichten brand en plegen vernielingen in centrum
Volgend artikelMan aangehouden na bedreigingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.