Man aangehouden na bedreigingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagavond is er in de Beatrixlaan in Vlissingen een 28-jarige man aangehouden nadat hij ernstige dreigementen had geuit.

Rond 21.00 uur waren meerdere politie-eenheden waaronder een hondengeleider actief in een woning aan de Beatrixlaan nadat een 18-jarige jongen melding had gedaan van een ernstige bedreigingen die naar hem waren geuit.

- Advertentie -

De bedreigingen waren dusdanig dat meerdere agenten besloten kogelwerende vesten aan te trekken. Volgens een woordvoerder van de politie zou de 28-jarige verdachte tegen de 18-jarige jongen, in een bedreigend telefoongesprek, kenbaar hebben gemaakt in bezit te zijn van een vuurwapen.

Rond 21.15 uur werd de verdachte afgevoerd naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor. De woning van de verdachte is doorzocht, hier werd geen vuurwapen aangetroffen.

- Advertentie -
Vorig artikelVerschillende auto-inbraken in Oost-Souburg
Volgend artikelMariniers oefenen op Badstrand in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).