Politie arresteert man bij brand in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt voor een buitenbrand in de tuin van een woning. Een persoon is hierna aangehouden.

Tegen 22.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Albert Cuyplaan in Vlissingen. Ook verschillende politie-eenheden kwamen op de melding af.

- Advertentie -

In de tuin van de woning bleek een bankstel in brand te zijn gestoken. De voordeur en de deur naar de achtertuin werden met grof geweld geforceerd.

Binnen in de woning werd een persoon aangetroffen. Deze is door de brandweer vastgehouden zodat de politie de man kon inrekenen. Na de aanhouding hebben ambulancemedewerkers de man nagekeken, vervolgens is hij afgevoerd in een politieauto.

Volgens buurtbewoners zei de man dat hij zichzelf iets wilde aandoen. Ook zou hij de gaskraan open hebben gezet.

Update 27 juli 11:00 uur – De politie heeft de bewoner overgebracht naar de Spoedeisende Psychiatrische Onderzoeksruimte van Emergis in Kloetinge, aldus de politie op haar website. De man had zich verschanst in zijn keuken en daarna brandweerlieden met een scherp voorwerp bedreigd. Omstanders wisten gisteravond nog te melden dat hij vaker voor problemen heeft gezorgd in de straat.

- Advertentie -
Vorig artikelBetrokkenen brand Gildeweg: ‘Communicatie gebrekkig’
Volgend artikelGewonde bij brand Coosje Buskenstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

6 REACTIES

 1. “Omstanders wisten gisteravond nog te melden dat hij vaker voor problemen heeft gezorgd in de straat.”

  Ik sta me hier toch rot te lachen, wie dit heeft gezegd, staat het lekker uit zijn duim te zuigen en maakt van een mug een olifant. In al die jaren dat deze man in onze straat woont, schuin tegenover ons, heeft hij NOOIT maar dan ook NOOIT voor veel problemen gezorgd.

  Leuk hoe mensen die hem niet eens kennen, over hem oordelen en deze man in een negatief daglicht stellen. Bravo bravo voor wie hier heeft gezorgd, schaam je diep, schaam je zeer diep.

  Stelletjes sensatiezoekers, bah wat walg ik hier van ???? .

  Oh ja, ook een applausje voor de walgelijke fotografen die zeer respectloos omgingen met deze situatie en deze man op de foto hebben gezet alsof hij een of andere crimineel is, schaam jullie diep. Jullie hebben zeker weten geen greintje respect en medeleven. Goed werk doen jullie…. DUS NIET! ????????????????????????.

  Ik heb mijn zegje gedaan, vond het hoe dan ook zeer belachelijk hoe sommige “volwassen omstanders”, mensen ouder dan ik, zich zeer kinderachtig hebben gedragen, lopen lachen en grappen.

  Wat een zielig volk zijn jullie.

  • Ik vind het heel erg wat er is gebeurt…ik kende hem niet echt heel goed…maar heb veel praatjes met hem staan maken als ik met mijn hondje liep en hij in zijn tuin met de schutting bezig was….kwam heel aardig over en heel erg sociaal….
   Heel erg geschrokken toen ik zag dat er iets niet klopte….en het verhaal van een buurman hoorde.
   Nog veel erger vond ik het toen ik het filmpje zag van hem….
   Ben het dan ook heel erg met je eens respectloos….

   • Het is echt een hele aardige man en hij was duidelijk verward toen deze hele situatie van een vuurtje stoken in de tuin, ineens bam alles er bij werd gehaald van politie tot brandweer en media en heel veel ”pottenkijkers” natuurlijk.

    Is er serieus een filmpje van hem verschenen op het internet? Schandalig…. Zou je me de link asjeblieft willen geven? Want als ze zijn gezicht niet hebben weggevaagd, is dit een schending van de privacy en dan zal ik er alles aan doen om te zorgen dat het filmpje neergehaald wordt!

    Zeer respectloos is het ja….

    • Sorry ik lees je reactie nu pas….dat filmpje kan ik helaas zo even niet terug vinden….maar zijn gezicht staat er niet op….
     wat er wel op staat is hoe ze de tuindeur kapot hebben gemaakt en hoe hij is afgevoerd.
     Ik heb gelukkig van de week weer even met hem zitten praten in zijn tuin…..

Reacties zijn gesloten.