Man verdacht vanwege zoektocht naar vermiste drone

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie verspreidde vanavond een Burgernetoproep vanwege een verdachte situatie. Het bleek te gaan om iemand die zijn drone zocht.

Om 20.15 uur deed de politie via Burgernet een oproep om uit te kijken naar een man en een vrouw vanwege een verdachte situatie in de Roerstraat in Oost-Souburg.

- Advertentie -

Na ongeveer een half uur werd de oproep afgesloten. Het bleek te gaan om een onschuldige man die iets in een voortuin aan het zoeken was omdat hij iets verloren zou zijn.

Het voorwerp bleek een drone te zijn die zoek was geraakt. De eigenaar zou het ding net hebben gekocht en er nog niet goed mee overweg kunnen. De drone was kwijtgeraakt na een vliegpoging.

- Advertentie -
Vorig artikelZes jongens plegen vermoedelijke inbraak
Volgend artikelToedracht botsing Vlissingen-Oost nog onduidelijk
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.