Schade na brandstichting in Vlissingse woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van zondag op maandag is er brand gesticht in een woning aan de Keucheniusstraat in Vlissingen, niemand raakte gewond.

Rond 01.30 uur werd de brand ontdekt achter de voordeur van de woning. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De bewoners wisten op tijd de woning te verlaten. Ook zijn twee honden door de bewoonster naar buiten gebracht.

- Advertentie -

Door middel van een stormram en een bijl heeft de brandweer het glas uit de voordeur geramd zodat ze het vuur makkelijker kon blussen. De twee geschrokken bewoners zijn opgevangen in een brandweervoertuig. Hier zijn zij nagezien door ambulancemedewerkers, niemand raakte door de brand gewond.

Vermoedelijk is er via de brievenbus van de woning een brandend voorwerp naar binnen gegooid. De politie heeft de bewoners gesproken en heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw ligt half uur op Kenau Hasselaarstraat
Volgend artikelSpectaculaire achtervolging in centrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.