Schade na brandstichting in Vlissingse woning

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In de nacht van zondag op maandag is er brand gesticht in een woning aan de Keucheniusstraat in Vlissingen, niemand raakte gewond.

Rond 01.30 uur werd de brand ontdekt achter de voordeur van de woning. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De bewoners wisten op tijd de woning te verlaten. Ook zijn twee honden door de bewoonster naar buiten gebracht.

Door middel van een stormram en een bijl heeft de brandweer het glas uit de voordeur geramd zodat ze het vuur makkelijker kon blussen. De twee geschrokken bewoners zijn opgevangen in een brandweervoertuig. Hier zijn zij nagezien door ambulancemedewerkers, niemand raakte door de brand gewond.

Vermoedelijk is er via de brievenbus van de woning een brandend voorwerp naar binnen gegooid. De politie heeft de bewoners gesproken en heeft de zaak in onderzoek.

Vorig artikelVrouw ligt half uur op Kenau Hasselaarstraat
Volgend artikelSpectaculaire achtervolging in centrum Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier