Geen explosieven op Nollestrand, maar afval

- Advertentie -

VLISSINGEN – De voorwerpen die vrijdag op het Nollestrand in Vlissingen aangetroffen werden, blijken geen explosieven te zijn. Dat meldt Omroep Zeeland.

De Explosieven Opruimingsdienst constateerde vanochtend dat het waarschijnlijk afval betreft. Mogelijk is het via het riool in het water terechtgekomen. Vrijdag werd nog aangenomen dat er resten van een granaat lagen.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelVerwarde man (42) met mes aangehouden in Vlissingen
Volgend artikelVrouw gewond na val in Coosje Buskenstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).