Drie auto’s betrokken bij ongeval Sloeweg-Weyevlietweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er op de Sloeweg ter hoogte van de kruising met de Weyevlietweg in Vlissingen een ongeval plaatsgevonden.

Om 13.32 uur werd een ambulanceteam zonder spoed naar de Sloeweg gestuurd. Ter plaatse bleken drie personenauto’s op elkaar te zijn gebotst.

- Advertentie -

Het ambulanceteam heeft alle betrokkenen onderzocht, niemand raakte door het ongeval gewond. De politie heeft het verkeer geregeld.

Een bergingsbedrijf heeft de twee van de drie auto’s weggesleept. Medewerkers van de Gemeentereiniging hebben het wegdek gereinigd.

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon lichtgewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden
Volgend artikelVier personen gearresteerd in Paul Krugerstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

2 REACTIES

  1. Waren 3 auto’s ipv 2… De grijze ramde de zwarte, die door de klap op de gouden aan reed. Meneer van zilveren auto dacht dat hij nog wrl even snel kon oversteken… (zijn eigen woorden)

  2. Waren 3 auto’s ipv 2. De grijze auto ramde de zwarte auto en de zwarte auto klapte daardoor op gouden auto. Meneer van de grijze auto dacht het te halen, snel naar de overkant over te steken. Gelukkig geen gewonden

Reacties zijn gesloten.