Drie auto’s betrokken bij ongeval Sloeweg-Weyevlietweg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er op de Sloeweg ter hoogte van de kruising met de Weyevlietweg in Vlissingen een ongeval plaatsgevonden.

Om 13.32 uur werd een ambulanceteam zonder spoed naar de Sloeweg gestuurd. Ter plaatse bleken drie personenauto’s op elkaar te zijn gebotst.

Het ambulanceteam heeft alle betrokkenen onderzocht, niemand raakte door het ongeval gewond. De politie heeft het verkeer geregeld.

Een bergingsbedrijf heeft de twee van de drie auto’s weggesleept. Medewerkers van de Gemeentereiniging hebben het wegdek gereinigd.

Vorig artikelPersoon lichtgewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden
Volgend artikelVier personen gearresteerd in Paul Krugerstraat
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

2 REACTIES

  1. Waren 3 auto’s ipv 2… De grijze ramde de zwarte, die door de klap op de gouden aan reed. Meneer van zilveren auto dacht dat hij nog wrl even snel kon oversteken… (zijn eigen woorden)

  2. Waren 3 auto’s ipv 2. De grijze auto ramde de zwarte auto en de zwarte auto klapte daardoor op gouden auto. Meneer van de grijze auto dacht het te halen, snel naar de overkant over te steken. Gelukkig geen gewonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier