Drie auto’s betrokken bij ongeval Sloeweg-Weyevlietweg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er op de Sloeweg ter hoogte van de kruising met de Weyevlietweg in Vlissingen een ongeval plaatsgevonden.

Om 13.32 uur werd een ambulanceteam zonder spoed naar de Sloeweg gestuurd. Ter plaatse bleken drie personenauto’s op elkaar te zijn gebotst.

Het ambulanceteam heeft alle betrokkenen onderzocht, niemand raakte door het ongeval gewond. De politie heeft het verkeer geregeld.

Een bergingsbedrijf heeft de twee van de drie auto’s weggesleept. Medewerkers van de Gemeentereiniging hebben het wegdek gereinigd.

Vorig artikelPersoon lichtgewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden
Volgend artikelVier personen gearresteerd in Paul Krugerstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

2 REACTIES

  1. Waren 3 auto’s ipv 2… De grijze ramde de zwarte, die door de klap op de gouden aan reed. Meneer van zilveren auto dacht dat hij nog wrl even snel kon oversteken… (zijn eigen woorden)

  2. Waren 3 auto’s ipv 2. De grijze auto ramde de zwarte auto en de zwarte auto klapte daardoor op gouden auto. Meneer van de grijze auto dacht het te halen, snel naar de overkant over te steken. Gelukkig geen gewonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier