Buitenbrand naast gymzaal Vlissingse basisschool

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond met spoed uitgerukt voor een stapel brandende matten. Deze lagen vlak naast een gymzaal aan de Troelstraweg.

Om 22.18 uur werd de vrijwillige brandweer met spoed opgeroepen voor een containerbrand aan de Troelstraweg. Het bleek te gaan om een stapel brandende matten naast de gymzaal van basisschool Theo Thijssen.

- Advertentie -

Omdat de buitenmuur van de gymzaal schade had opgelopen door de brand, werd er een hoogwerker ter plekke gevraagd om het dak te inspecteren. Ook in de gymzaal zelf stond rook.

Op het dak werden geen brandhaarden aangetroffen, wel werd er een aansteker gevonden. Of deze gebruikt is om de matten mee aan te steken is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser aangereden, naar eigen zeggen opzettelijk
Volgend artikelBrandje in ondergrondse afvalcontainer snel geblust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.