Man (47) vermist vanuit Vlissingen op fiets

VLISSINGEN – Vanmiddag deed de politie een oproep via Burgernet om uit te kijken naar een vermiste man. Hij is vertrokken op een Sparta-fiets.

Volgens de politie is de man zo’n 1.76 meter lang. Heeft weinig haar, grijs van kleur met mogelijke baseballpet. Hij draagt een zwarte bril en sportschoenen van het merk Adidas. Hij heeft een spijkerboek aan met een grijs jack met capuchon.

Volgens Burgernet is hij op zijn fiets vertrokken, het betreft een blauw-groene Sparta. Mensen met tips kunnen direct bellen met 112.

Vorig artikelFietsendiefjes aangehouden na fietsendiefstal in augustus
Volgend artikelTraumahelikopter opgeroepen voor kindje in nood Oost-Souburg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier