Traumahelikopter opgeroepen voor kindje in nood Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Woensdagavond zijn de hulpdiensten in groten getale uitgerukt voor een kind dat dringend medische hulp nodig had.

Omstreeks 20.30 uur werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen voor een melding in de Poortugaalstraat in Oost-Souburg. In totaal kwamen twee politie-eenheden, een rapid responder, een ambulanceteam en een huisarts ter plaatse.

De traumahelikopter werd afgemeld en het slachtoffertje werd in een maxi-cosi gezet en per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Het ging om een baby van ruim vijf weken. De moeder reisde mee.

De toesnellende ambulance kwam op de kruising van de Bermweg en de Kanaalstraat nog bijna in botsing met een personenwagen.

Vorig artikelMan (47) vermist vanuit Vlissingen op fiets
Volgend artikelSportvisser in problemen door stroomstoring
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier