Traumahelikopter opgeroepen voor kindje in nood Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Woensdagavond zijn de hulpdiensten in groten getale uitgerukt voor een kind dat dringend medische hulp nodig had.

Omstreeks 20.30 uur werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen voor een melding in de Poortugaalstraat in Oost-Souburg. In totaal kwamen twee politie-eenheden, een rapid responder, een ambulanceteam en een huisarts ter plaatse.

- Advertentie -

De traumahelikopter werd afgemeld en het slachtoffertje werd in een maxi-cosi gezet en per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Het ging om een baby van ruim vijf weken. De moeder reisde mee.

De toesnellende ambulance kwam op de kruising van de Bermweg en de Kanaalstraat nog bijna in botsing met een personenwagen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (47) vermist vanuit Vlissingen op fiets
Volgend artikelSportvisser in problemen door stroomstoring
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.