Politie beboet zeven weggebruikers die onder invloed waren

© Archief-foto 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is door agenten op drie verschillende plekken in Zeeland een alcoholcontrole gehouden.

In Vlissingen werd tussen 22.15 en 23.45 uur gecontroleerd op de Prins Hendrikweg, tussen 00.00 en 02.00 uur stonden de agenten in Koudekerke op de Rondweg en tussen 03.00 en 05.00 uur werd er gecontroleerd op Klein Vlaanderen in Middelburg.

Tegen zeven bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt omdat zij teveel alcohol hadden gedronken. Het hoogste resultaat was 575 ug/l, dat is ruim twee keer zoveel als is toegestaan. Ook werden bekeuringen uitgeschreven voor het fietsen zonder licht, niet tonen van rijbewijs en het niet volgen van de verplichte rijrichting.

Vorig artikelBrand in Gerbrandystraat onder controle, verkeer omgeleid
Volgend artikelBrandweer twee keer uitgerukt voor nablussen Gerbrandystraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier