Politie beboet zeven weggebruikers die onder invloed waren

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is door agenten op drie verschillende plekken in Zeeland een alcoholcontrole gehouden.

In Vlissingen werd tussen 22.15 en 23.45 uur gecontroleerd op de Prins Hendrikweg, tussen 00.00 en 02.00 uur stonden de agenten in Koudekerke op de Rondweg en tussen 03.00 en 05.00 uur werd er gecontroleerd op Klein Vlaanderen in Middelburg.

- Advertentie -

Tegen zeven bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt omdat zij teveel alcohol hadden gedronken. Het hoogste resultaat was 575 ug/l, dat is ruim twee keer zoveel als is toegestaan. Ook werden bekeuringen uitgeschreven voor het fietsen zonder licht, niet tonen van rijbewijs en het niet volgen van de verplichte rijrichting.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in Gerbrandystraat onder controle, verkeer omgeleid
Volgend artikelBrandweer twee keer uitgerukt voor nablussen Gerbrandystraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.