Vrouw gewond aangetroffen in Walstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw van naar schatting 30 jaar is zaterdagmiddag gewond aangetroffen in de Walstraat.

Ze lag tegen 16.00 uur met haar hoofd tegen de muur van het pand aan de Walstraat 5, vlakbij de Nieuwendijk. Terrasgangers wezen de ambulance de juiste plaats. De vrouw had zichtbaar pijn en verklaarde tegenover de ambulance-medewerkers dat ze ook misselijk was.

- Advertentie -

Niet duidelijk is wat er precies gebeurde. De politie kwam niet ter plekke.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer twee keer uitgerukt voor nablussen Gerbrandystraat
Volgend artikelDronken motorrijder rijdt op surveillerende agenten in
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).