Vrouw aangereden op rotonde President Rooseveltlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een oudere vrouw is vanochtend rond 11.30 uur met haar fiets aangereden door een personenwagen op een rotonde in Vlissingen.

De vrouw stak de President Rooseveltlaan over bij de Mercuriusweg en kreeg vermoedelijk geen voorrang. Ze had een pijnlijke rechterarm, maar verklaarde zelf vooral geschrokken te zijn. Na onderzoek bleek vervoer naar het ziekenhuis niet vereist. Ook de fiets had geen schade. De vrouw kon samen met haar man verder.

- Advertentie -

De politie nam gegevens op en zette het wegdeel van de Industrieweg naar de Mercuriusweg korte tijd af.

- Advertentie -
Vorig artikelOpnieuw dronken man gevonden in struiken bij supermarkt
Volgend artikelEvacuatie bewoners na rookalarm in Kasteelstraat
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).