Politie zoekt vier personen vanwege verdachte situatie

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar vier personen in verband met een verdachte situatie in de Dokter Gallandatstraat in Vlissingen.

Even voor 21.30 uur verstuurde de politie een Burgernet-bericht met de oproep uit te kijken naar vier jongens van rond de 16-17 jaar.

Volgens Burgernet zijn de personen met spullen uit een woning weg. Het signalement van twee van de jongens betreft: blauw Adidasvest met rode strepen en een zwarte leren jas, een van hen draagt een zilveren bril.

De politie heeft in de omgeving een zoekslag gemaakt. Drie jongens die zich in de buurt bevonden werden door de politie aangesproken, zij hadden echter niets met de verdachte situatie te maken.

Vorig artikelTwee mannen aangehouden na roekeloos rijgedrag in centrum
Volgend artikelWinkeldief (40) met nepvuurwapen aangehouden
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier