Winkeldief (40) met nepvuurwapen aangehouden

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een 40-jarige Middelburger aangehouden voor winkeldiefstal. Hij bleek ook een nepvuurwapen bij zich te hebben.

Rond 18.30 uur werd de winkeldief aangehouden bij een supermarkt in de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Hij probeerde met een volle winkelwagen de winkel uit te lopen zonder te betalen.

- Advertentie -

De beveiliging van de supermarkt lichtte de politie in, deze hielden de man aan. De 40-jarige Middelburger gaf direct aan dat hij een nepvuurwapen bij zich had.

De agenten namen het wapen in beslag voor onderzoek en de man is, met achterlating van de boodschappen, overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij in verzekering gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt vier personen vanwege verdachte situatie
Volgend artikelVrouw onwel in Connexxion-bus Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.