Twee mannen aangehouden na roekeloos rijgedrag in centrum

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht zijn twee mannen aangehouden voor het met hoge snelheid rijden door het centrum van Vlissingen. Op dat moment loopt er nog veel uitgaanspubliek op straat.

De hoge snelheid waarmee de verdachten over de Nieuwendijk rijden trekt omstreeks 04.40 uur de aandacht van enkele in het centrum surveillerende agenten. Op dat moment loopt er nog veel uitgangspubliek op straat. Onmiddellijk wordt door agenten de achtervolging ingezet.

- Advertentie -

Ter hoogte van de Lomardstraat verliest de 25-jarige bestuurder uit Vlissingen de macht over het stuur en komt tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De bestuurder stapt vervolgens snel uit en zet het op een lopen. De 23-jarige bijrijder uit Oost-Souburg wordt ter plekke aangehouden.

Andere agenten treffen de verdachte aan ter hoogte van het Dok van Perry, net op het moment dat hij aanstalten wil maken om tegen een gevel te plassen.

Beide mannen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelGaslucht geroken op Hogeweg, brandweer komt ter plaatse
Volgend artikelPolitie zoekt vier personen vanwege verdachte situatie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.