Twee mannen aangehouden na roekeloos rijgedrag in centrum

VLISSINGEN – Afgelopen nacht zijn twee mannen aangehouden voor het met hoge snelheid rijden door het centrum van Vlissingen. Op dat moment loopt er nog veel uitgaanspubliek op straat.

De hoge snelheid waarmee de verdachten over de Nieuwendijk rijden trekt omstreeks 04.40 uur de aandacht van enkele in het centrum surveillerende agenten. Op dat moment loopt er nog veel uitgangspubliek op straat. Onmiddellijk wordt door agenten de achtervolging ingezet.

Ter hoogte van de Lomardstraat verliest de 25-jarige bestuurder uit Vlissingen de macht over het stuur en komt tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De bestuurder stapt vervolgens snel uit en zet het op een lopen. De 23-jarige bijrijder uit Oost-Souburg wordt ter plekke aangehouden.

Andere agenten treffen de verdachte aan ter hoogte van het Dok van Perry, net op het moment dat hij aanstalten wil maken om tegen een gevel te plassen.

Beide mannen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Vorig artikelGaslucht geroken op Hogeweg, brandweer komt ter plaatse
Volgend artikelPolitie zoekt vier personen vanwege verdachte situatie
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier