Fietser gewond bij val op Boulevard

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een Duits sprekende persoon, vermoedelijk een man, is vanmiddag gewond geraakt toen hij op de Boulevard ten val kwam met zijn fiets.

De man was aan het fietsen met eveneens Duitstalige kennissen. Volgens één van hen zag hij daarbij een stoeprand over het hoofd. Op een bankje naast de vuurtoren bij het standbeeld van Michiel de Ruyter werd het slachtoffer verzorgd. Al snel kwam een motoragent ter plaatse.

- Advertentie -

De fietser is rond 14.00 uur met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelHorrorclowns vallen twee fietsers in Vlissingen lastig
Volgend artikelPolitie neemt twee personen mee op verschillende plaatsen in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).