Politie neemt twee personen mee op verschillende plaatsen in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag op twee plaatsen in Vlissingen iemand meegenomen. Over de redenen is niets bekendgemaakt.

Even na 15.30 uur werd een man afgevoerd vanuit de Scheldestraat (foto). Dit gebeurde na een discussie voor een woning. Een buurman verklaarde achteraf dat in het betreffende huis meerdere personen wonen en dat er vaker problemen zijn. Voordat agenten de naar schatting 50-jarige man afvoerden, hadden ze gezocht in de Arbeidsstraat en de Leeghwaterstraat, mogelijk voor dezelfde zaak.

- Advertentie -

Een uur later nam de politie een vrouw mee uit een flat in de Falckstraat. Er werden twee politiewagens ingezet almede een busje met een hondengeleider.

Vanavond om 18.40 uur vertrok de politie zowel vanuit Middelburg als Vlissingen met spoed in de richting van de A58. Ook hier ontbreekt vooralsnog officieel bevestigde informatie.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser gewond bij val op Boulevard
Volgend artikelWietkwekerij ontdekt na inbraakmelding boven café
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).